O nouă înfrângere pentru echipa lui Cățe. Adversarul din Champions League a câștigat Cupa Belgiei!

UCAM Murcia a suferit o înfrângere categorică în etapa a 22-a din Liga ACB. Formația antrenată de Sito Alonso a fost depășită de Valencia Basket, scor 65-89. Partida a avut loc duminică (10.03).

Emanuel Cățe a venit de pe bancă și a bifat 11 minute, 47 secunde de joc, perioadă în care a contribuit cu 6 puncte (2/2 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă). Bucureșteanul a adăugat 4 recuperări (3 ofensive) și a terminat cu 10 la eficiență, respectiv -5 la +/-.

În 21 partide disputate, cu o titularizare, Cățe are medii statistice de 5.0 puncte și 3.0 recuperări pentru 6.2 la eficiență în 14.0 minute pe partidă la nivelul primului eșalon baschetbalistic din Spania.

Mike Tobey a avut 15 puncte, 5 recuperări, Louis Labeyrie a adăugat 13 puncte, alți trei jucători având peste zece puncte în contul Valenciei, echipă recent calificată în semifinalele EuroCup. În replică, Milton Doyle a reușit 15 puncte, iar Askia Booker a terminat cu 10 puncte, 3 pase decisive pentru Murcia.

Murcia are 6-16 la general și ocupă locul 17, penultimul, în Liga ACB după 22 etape. În schimb, Valencia este la 14-8, bilanț ce o plasează pe locul 4.

Următorul meci al Murciei este decisiv. Acesta se dispută miercuri (13.03), contând pentru optimile de finală ale Basketball Champions League – ediția 2018/19. Echipa lui Cățe primește vizita lui Antwerp Giants. Belgienii au câștigat prima manșă la opt puncte diferență.

De notat că Antwerp tocmai a câștigat Cupa Belgiei după ce duminică (10.03), în finala competiției a învins principala forță a baschetului masculin din această țară, Filou Oostende. Rezultatul final a fost de 76-70. Fost jucător în LNBM, la CSM Steaua EximBank București, Dave Dudzinski a totalizat 6 puncte și 2 recuperări în 20 minute la meciul cu trofeul pe masă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.