Nume familiare în penultimul act al Cupei României 2017

Trei dintre semifinalistele Cupei României la baschet masculin – ediția 2017 au fost prezente în această fază  competiției și în sezonul precedent. Este vorba despre deținătoarea trofeului – U-BT Cluj-Napoca, finalista precedentei ediții și campioana în exercițiu a României – CSM CSU Oradea, respectiv BC Mureș.

Cea de-a 4-a semifinalistă provine din capitala țării, București. Același oraș  dat a 4-a semifinalistă și în sezonul precedent. Atunci a fost vorba despre Dinamo București, iar acum este Steaua CSM EximBank.

Prima semifinală a ediției din acest an a Cupei României aduce față în față primele două clasate în ierarhia la zi a Ligii Naționale de baschet masculin. Cea de-a 2-a semifinală opune protagonistele finalei LNBM din sezonul anterior.

Mai mult, protagonistele semifinalelor din acest an în Cupa României au fost prezente în penutimul act al Ligii Naționale în sezonul trecut.

În fine, cele patru echipe calificate în semifinalele cupei din acest sezon sunt exact cele patru formații care s-au calificat din oficiu pentru Final 8. Ele au reprezentat România în cupele europene pe parcursul sezonului actual.

Foto: CSU Sibiu (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.