Noutăți din Euroliga masculină

Unicaja Malaga a semnat un contract pe următorul sezon competițional cu Ray McCallum. În vârstă de 26 ani, fundașul de 1.91 metri sosește de NBDL, unde a avut medii de 17.6 puncte, 7.0 pase decisive și 5.8 recuperări cu 2.2 intercepții în 42 partide disputate pentru Grand Rapids.

McCallum a acumulat 154 meciuri în NBA, alături de Sacramento, San Antonio, Memphis și Detroit, având medii de 6 puncte, 2.4 pase decisive și 2 recuperări pe partidă. El se află la debutul în Euroligă.

Nikola Radicevic este noul jucător al Stelei Roșii Belgrad. El a semnat un contract pe trei ani. Înalt de 1.94 metri, în vârstă de 23 ani, noul jucător al campioanei Serbiei este fundaș. Acesta sosește de la Real Betis Sevilla, alături de care a avut 9.3 puncte. 27 pase decisive și 2.4 recuperări pe meci în Liga ACB. Radicevic se află la debutul în Euroligă.

Rakim Sanders este cea mai recentă achiziție a lui FC Barcelona Lassa. El măsoară 1.93 metri și are 28 ani, urmând să evolueze pentru catalani în sezonul 2017/18. În sezonul 2016/17, a jucat pentru EA7 Milano, având 12.5 puncte și 3.5 recuperări pe partidă la nivel de Euroligă. Sanders a avut un procentaj de 41% la aruncările de trei puncte.

Dinos Mitoglou este noul component al lui Panathinaikos Atena. El sosește din NCAA, unde a evolua pentru Wake Forest. Înalt de 2.10 metri, Mitoglou a semnat un contract pe patru sezoane cu campioana Greciei. Noul pivot al verzilor a avut 9.3 puncte și 5.4 recuperări în cele 96 partide disputate pentru universitatea amintită în ultimii trei ani. În vârstă de 21 ani, Mitoglou a avut un procentajde 35% la aruncările de trei puncte în liga universitară nord-americană. Noul jucător al lui Panathinaikos a semnat un contract pe patru sezoane.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.