O nouă revenire miraculoasă pentru Brose Baskets

Brose Baskets Bamberg a revenit de la un deficit de 16 puncte, înregistrat în minutul 29, pentru a se impune cu scorul de 83-82, în partida cu Valencia Basket. Primele trei secvențe au fost adjudecate de campioana Spaniei, însă cea a Germaniei a replicat cu un parțial de 31-16 în secvența decisivă.

În minutul 35 al partidei, tabela de marcaj indica scorul de 77-62 în favoarea Valenciei. La intrarea în ultimele trei minute de joc efectiv, ibericii conduceau cu 81-71. Brose a marcat 14 din ultimele 15 puncte ale partidei pentru a completa o nouă revenire formidabilă.

Brose Baskets a trecut la conducere cu două secunde înainte de final, atunci când Ricki Hickman a fost faultat pe o aruncare de trei puncte. Americanul a transformat toate cele trei aruncări libere și a adus campioana Germaniei definitiv în avantaj. În prealabil, Bamberg nu a condus pe tabela de marcaj din minutul 5 al partidei.

Ricky Hickman – jucător care și-a început cariera la CS Otopeni, pentru ca apoi să câștige Euroliga cu Maccabi Tel-Aviv – a totalizat 26 puncte, 4 pase decisive, Augustine Rubit a adăgat 13 puncte, 8 recuperări (6 ofensive), iar Bryce Taylor a încheiat cu 10 puncte pentru învingători. În replică, Errick Green a reușit 17 puncte, iar Will Thomas, Sam Van Rossom și Fernando San Emeterio au avut câte 12 puncte fiecare pentru Valencia.

Reamintim că în urmă cu ceva mai mult de o săptămână, Brose Baskets a recuperat un deficit de 26 puncte pentru a se impune în confruntarea cu FC Barcelona Lassa.

Brose Baskets are 5-4 la general la startul unui sezon în care a fost nevoită să schimbe masiv nucleul de bază. În schimb, Valencia Basket are 3-6.

Citiți și

Brose Baskets revine de la -26 puncte și învinge pe FC Barcelona

Foto&video: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.