O nouă prestație impresionantă pentru Emanuel Cățe

Emanuel Cățe a ajutat pe CB Prat să se impune în deplasare, la duelul cu Levitec Huesca, din LEB Oro – ediția 2017/18. Rezultatul final al prtidei a fost de 81-74.

Cățe a bifat 32 minute pe parchet, fiind titularizat la poziția 5. El a totalizat 14 puncte, având 5/6 din acțiune și 4/4 la linia de pedeapsă. Emi a adăugat 7 recuperări (2 ofensive), un capac și a terminat cu 24 la eficiență. Așadar o nouă prestație solidă și victorie pentru compatriotul nostru în cel de-al 2-lea eșalon al Spaniei.

Rareș Uță și Valladolid au pierdut meciul cu Breogan – liderul la zi al celui de-al 2-lea eșalon iberic. Rezultatul final a fost de 96-74. Compatriotul nostru a petrecut 13 minute pe parchet, perioadă în care a avut 8 puncte (3/4 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă) și o recuperare ofensivă pentru 3 la eficiență. El a fost descalificat pentru cinci greșeli personale.

CB Prat are 15-4 și se situează pe locul al 2-lea în ierarhia generală. În schimb, Valladolid are 10-9 și ocupă poziția a 7-a în clasament.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.