O nouă prestație excelentă pentru Emanual Cățe

Emi Cățe a realizat un nou double-double. El a ajutat pe CB Prat să învingă în deplasare pe terenul echipei Leyma Coruna, scor 81-65. Partida contând pentru sezonul regulat al celui de-al 2-lea eșalon baschetbalistic din Spania a avut loc vineri (16.02).

În 35 minute de joc, titularizat fiind la poziția 5, Cățe a avut 14 puncte, cu 4/5 la două puncte, 1/2 de pe semicerc și 3/4 la linia de pedeapsă. Românul a bifat 21 recuperări (!), șapte dintre ele fiind obținute la panoul advers. Emi a mai adăugat 3 pase decisive, 2 capace și a pierdut o posesie pentru 36 la eficiență.

CB Prat are 18-5 la general și se menține pe locul al 2-lea în LEB Oro.

Emi va absenta din angrenajul lui Prat în etapa a 24-a, programată a se desfășura pe 23 februarie, atunci când echipa națională va juca în Croația.

Jucătorul înalt de 2.04 metri a bifat 20 prezențe în actuala ediție de campionat din Spania. În vârstă de 20 ani, Cățe are medii statistice de 11.0 puncte, 8.5 recuperări (3.4 ofensive), 1.4 capace, 0.9 pase decisive și 0.6 intercepții în 26:29 minute pe partidă. El are procentaje de 65% la două puncte, 20% la trei puncte și 79% la linia de pedeapsă. Românul are un indice de 18.4 la eficiență.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.