Nouă jucători confirmați și o noutate pentru Miercurea Ciuc

VSK Csikszereda CSM Miercurea Ciuc a oferit primele informații despre echipa cu care va aborda sezonul 2019/20. Formația harghiteană va evolua în Grupa valorică B a Ligii Naționale de baschet masculin.

Botond Laszlofy a fost confirmat în funcția de antrenor principal al echipei ciucane. Acesta va miza pe 12 jucători la startul noii ediții de campionat.

În cadrul anunțului făcut pe pagina oficială de facebook a harghitenilor au fost confirmați zece jucători. Este vorba despre opt jucători autohtoni, respectiv doi sloveni. Iată componența lotului la ora actuală:

  1. Lokodi Mátyás
  2. Olariu Raoul
  3. László Arnold
  4. László Botond
  5. Zerkula Zoltán
  6. László Tamás
  7. Movileanu Adrian
  8. Medgyesy Robert
  9. Magusar Matevz (Slovenia)
  10. Cergic Marko (Slovenia)

Lotul cuprinde o singură noutate până la această oră. Este vorba despre slovenul Cergic. El măsoară 2.04 metri și evoluează pe post de pivot. În ultimul sezon a jucat pentru Hrastnik, în cel de-al 2-lea eșalon al Sloveniei. Aici a avut 22 apariții cu medii statistice de 13 puncte, 4.8 recuperări, o pasă decisivă, 0.7 intercepții și 13.2 la eficiență în aproape 26 minute pe meci. A terminat sezonul cu 49% la aruncările din acțiune, incluzând 38% la trei puncte, respectiv 79% la linia de pedeapsă.

Cergic se află la primul angajament în afara Sloveniei. El are 24 ani și a jucat un sezon în primul eșalon, respectiv trei în cel de-al 2-lea. Anterior a evoluat pentru Augusta University, în NCAA.

Miercurea Ciuc urmează să mai legitimeze doi jucători pentru a completa efectivul.

Staff-ul tehnic îi mai cuprinde pe dr. Bachner Istvan – medic, respectiv Gaal Angyal – kinetoterapeut.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.