North Carolina Tar Heels a câștigat turneul ACC

North Carolina Tar Heels au câștigat turneul ACC – ediția 2016. Legendara universitate a depășit pe Virginia, scor 61-57, în finala evenimentului găzduit la Verizon Center, Washington DC.

Jocul a fost decis în repriza secundă, după o primă jumătate încheiată nedecis, scor 28-28. Ultimele 20 minute au fost adjudecate de North Carolina cu 33-29. Joel BerryII a avut 19 puncte pentru formația învingătoare.

williams

Echipa antrenată de Roy Williams (foto) a bifat a 14-a victorie stagională, având un bilanț general de 28-6 și se menține între echipele favorite înaintea March Madness. Tar Heels au fost principal cap de serie în cadrul turneului ACC din acest an

De notat că Duke Bluedevils au pierdut în sferturile de finală ale turneului. Notre Dame a depășit echipa lui Mike Krzyzewski cu scorul de 84-79. Duke a fost doar a 5-a favorită la acest turneu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.