Nord a triumfat la All Star Game-ul baschetului românesc – ediția 2018

Nord a învins Sud la All Star Game-ul baschetului masculin românesc – ediția 2018. Evenimentul a avut loc la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe și a fost transmis în direct la DigiSport. Rezultatul final a fost de 125-122.

În pauza dintre sferturi s-au organizat concursuri. Asfel, Muhamed Pasalic a triumfat la concursul de aruncări de trei puncte, confirmând faptul că este liderul LNBM la precizia acestor aruncări. În pauza dintre sferturile 2 și 3, Camil Berculescu a triumfat în concursul de slam dunk. El și-a asigurat victoria cu o execuție peste Andrei Mandache, care a filmat acțiunea.

În pauza dintre ultimele două sferturi a fost organizat un concurs de aruncări la coș în patru echipe. Componența acestora a fost alcătuită din câte un antrenor, un jucător tânăr român din LNBM și un tânăr practicant al baschetului din Sfântu Gheorghe. Echipa lui Hristu Șapera, Georges Darwiche și Lozsadi Hunor a triumfat, grație celor trei reușite din trei aruncări în contul antrenorului Piteștiului.

Bobe Nicolescu a fost desemnat MVP al partidei. Jucătorul de la CSM CSU Oradea a totalizat 29 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive. El a fost principalul marcator al echipei învingătoare.

Adrian Diaz, tot de la Nord, a fost cel mai eficient jucător al meciului. Pivotul american al Timișoarei a totalizat 28 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări pentru 38 la eficiență. Replica a venit de la Mirel Dragoste, autor a 27 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive.

La eveniment a fost prezent și Zare Markovski. Antrenorul echipei naționale a României a fost prezent la Sfântu Gheorghe și pentru meciurile de la turneul final de Cupa României.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.