Norbert Steff stabilește noul record stagional de puncte pentru un jucător U23

Norbert Steff a avut o prestație colosală împotriva campioanei în exercițiu a României la meciul pe care BC Mureș l-a pierdut în etapa a 16-a din sezonul regulat al LNBM – ediția 2017/18. Jucătorul U23 al alb-albaștrilor a marcat 33 puncte împotriva lui U-BT Cluj-Napoca.

Steff a bifat 37 minute de joc, fiind unul dintre cei doar șase jucători utilizați de antrtenorii Szaszgaspar și Trif în acest meci. El a totalizat 11/28 la aruncările din acțiune și 8/12 la linia de pedeapsă.

A adăugat 4 pase decisive și 2 recuperări, cu cinci posesii pierdute. Norbi a fost faultat de 12 ori. În pofida numărului mare de puncte, Steff a terminat cu 13 la eficiență.

Norbert Steff a marcat 20 puncte în primul sfert al partidei. Unul în care BC Mureș a înscris 23 puncte. Numărul 6 de la alb-albaștri a terminat prima repriză cu 29 puncte marcate! Echipa sa avea 34 puncte înscrise la jumătatea confruntării.

De notat că recordul absolut de puncte în actuala ediție de campionat este 34, deținut de Goran Martinic și Radu Paliciu. Pe lângă Steff, 33 puncte au mai înscris Pavle Reljic și Ivan Siriscevic. El este primul jucător U23 care izbutește această performanță.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.