Noi probleme medicale pentru Golden State Warriors

Golden State Warriors sunt la o singură victorie de finala NBA 2019 însă uzura își spune tot mai mult cuvântul. Campioana în exercițiu vizează a 5-a calificare consecutivă în ultimul act, fiind lipsită în finala conferinței de serviciile lui Kevin Durant și DeMarcus Cousins.

Noi probleme de efectiv s-au abătut asupra formației antrenate de Steve Kerr în urma Meciului 3, câștigat pe terenul lui Portland TrailBlazers. Este vorba despre Andre Iguodala, jucător ce a făcut parte din rotația de bază încă din 2013, când s-a alăturat californiană.

Iguodala a fost programat pentru un RMN în zona piciorului stâng. Este încă neclar ce tip de accidentare a suferit, însă se bănuiește că este vorba fie despre o accidentare la tendonul lui Achile, fie este o problemă musculară. Cert este că el a petrecut doar 18 minute în teren la Meciul 3, ceea ce este mult prea puțin pentru un titular, un jucător cu statutul lui Andre, mai ales în condițiile absenței lui Kevin Durant.

Iguodala a bifat 68 prezențe în sezonul regulat al actualei ediții de campionat și a evoluat în toate cele 17 meciuri ale lui Golden State în playoff. El a fost titularizat de fiecare dată de la startul playoff-ului, având o medie de 41 minute pe meci în jocurile eliminatorii, cu medii statistice de 15.1 puncte, 5.3 recuperări, 5.0 pase decisive, 2.2 intercepții și 0.4 capace pe partidă!

Înalt de 1.98 metri, în vârstă de 35 ani, Iguodala este unul dintre cei mai buni jucători defensivi din ligă. Nivelul său de intensitate, agresivitatea în apărarea om la om, respectiv calitățile sale fizice au ajutat pe Golden State de-a lungul timpului mai mult decât de vede cu ochiul liber sau decât se citește din statistici. El parcurge al 15-lea sezon în NBA.

Potrivit jurnalistului Brian Windhorst, de la ESPN, Iguodala se confruntă cu probleme medicale în zona inferioară a piciorului stâng de mai mult timp. Amintitul om de presă a precizat că este posibil ca Warriors să înceapă să se gândescă la faptul că „Iggy” nu va mai juca în acest sezon.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.