Nikos Zisis a jucat meciul cu numărul 300 în Euroligă

FC Barcelona s-a impus în duelul cu Brose Baskets Bamberg, în etapa a 19-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 81-66.

Catalanii au avut inițiativa pe tabela de marcaj pe parcursul întregii partide. Elevii lui Sito Alonso au câștigat primul act lalimită și s-au desprins la 44-34 până la jumătatea confruntării.

Brose a replicat pe parcursul celei de-a 3-a secvențe. Germanii au redus la șapte puncte cu zece minute înainte de finalul partidei. Barcelona s-a apărat eficient în ultimul act, desprinzându-se decisiv pe fondul unui parțial de 22-14.

Rakim Sanders a totalizat 17 puncte, 6 intercepții, Thomas Heurtel a adăugat 15 puncte, iar Ante Tomic a totalizat 13 puncte, 9 recuperări pentru Barcelona. Kevin Seraphin a absentat și de această dată. Maodo Lo a replicat cu 14 puncte, iar Dorell Wright și Leon Radosevic au avut câte 12 puncte fiecare.

Acesta a fost meciul cu numărul 300 în Euroligă pentru Nikos Zisis. Fundașul grec, aflat la cel de-al 3-lea sezon alături de campioana Germaniei a debutat în această competiție sub comanda lui Dusan Ivkovic, alături de AEK Atena, în sezonul 2000/01. El se află la cel de-al 16-lea sezon în Euroliga masculină. Înalt de 1.97 metri și în vârstă de 34 ani, Zisis are cinci sezoane în Euroligă pentru AEK. A mai jucat pentru Benetton Treviso, CSKA Moscova, Montepaschi Siena, Fenerbahce Istanbul și Unics Kazan.

Zisis este cel de-al 3-lea jucător care atinge borna 300 meciuri la nivel de Euroligă. Primii doi sunt spaniolii Juan Carlos Navarro și Felipe Reyes.

Ambele formații au 7-12 la general după această confruntare.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.