Nikola Pesakovic și-a prelungit contractul cu SCM Timișoara

SCM Timișoara a anunțat prelungirea contractului pentru Nikola Pesakovic. Sârbul a semnat un angajament pentru sezonul 2019/20, acesta urmând să fie al 2-lea pentru Nikola în alb-violet.

În vârstă de 28 ani, Pesakovic măsoară 1.93 metri și evoluează la poziția 2. El a sosit vara trecută de la Borac Cacak, unde a lucrat sub comanda lui Jovica Arsic, câștigând sezonul regulat al ABA Liga 2 și a fost semifinalist al Superligii Serbiei în sezonul 2017/18.

La primul sezon în LNBM, Pesakovic a avut 34 apariții cu medii statistice de 10.3 puncte, 3.4 pase decisive, 2.0 recuperări și 0.8 intercepții pentru 9.3 la eficiență în aproape 23 minute pe partidă.

De-a lungul carierei, Pesakovic a evoluat pentru Partizan Belgrad, Borac Čačak (în patru perioade diferite), Vojvodina NoviSad (Serbia), Nea Kifissia (Grecia) și Igokea (Bosnia).

În urmă cu un an Pesakovic a fost ultimul jucător străin legitimat de Timișoara. Acum el devine primul.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.