Nicola Laprovittola a semnat cu Baskonia

Baskonia a oficializat legitimarea fundașului argentinian Nicola Laprovittola. El a semnat un contract cu valabilitate până la încheierea actualului sezon competițional.

Laprovittola a început sezonul în NBA, alături de San Antonio Spurs. El a bifat 18 prezențe și a avut medii de 3.3 puncte cu 1.6 pase decisive pe partidă.

Argentinianul se întoarce în Europa, acolo unde a mai jucat pentru Estudiantes Madrid și Lietuvos Rytas. Nicola a mai avut angajamente în Argentina și Brazilia.

Laprovittola se află la debut în Euroligă, după ce tot pe parcursul acestui sezon a debutat în NBA. El are un sezon în EuroCup, alături de Lietuvos. A avut medii de 12.1 puncte, 5.5 pase decisive și 4.3 recuperări pe partidă.

Jucătorul amintit a fost legitimat pentru a-l înlocui pe Pablo Prigioni, jucător care și-a anunțat retragerea din activitate.

Alături de Laprovittola, la poziția 1 în angrenajul Baskoniei se regăsesc Shane Larkin, Rodrigue Beaubois și Rafa Luz.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.