Nicola Laprovittola a avut 50 la eficiență într-un meci din Cupa Spaniei 2019!

Nicola Laprovittola a reușit o prestație istorică în sferturile de finală ale Copa del Rey 2019. El a ajutat pe Joventut Badalona să se impună în meciul cu Kirolbet Baskonia Vitoria. Rezultatul final a fost de 98-89.

Fundașul argentinian în vârstă de 28 ani, înalt de 1.90 metri a avut un indice de 50 la eficiență în această partidă. Laprovittola a petrecut 34 minute și 12 secunde pe parchet, perioadă în care a înscris 36 puncte. El a avut 8/11 la aruncările de două puncte, 4/6 la trei puncte și 8/8 la linia de pedeapsă.

În plus, Nico a adăugat 7 pase decisive, 4 recuperări, 4 intercepții, 2 capace și a pierdut mingea de patru ori. El a fost faultat de nouă ori, iar Badalona a avut un plus de 25 puncte pe tabela de marcaj cu argentinian în teren.

Luke Harangody și Marko Todorovic au avut câte 15 puncte, iar Conor Morgan a terminat cu 10 puncte pentru Badalona. În replică, Matt Janning a reușit 18 puncte, Luca Vildoza a adăugat 16 puncte, 4 pase decisive, Vincent Poirier a izbutit 15 puncte, 8 recuperări, iar Jalen Jones a terminat cu 12 puncte, 6 recuperări pentru Baskonia.

Badalona se va duela în semifinalele de sâmbătă (16.02) cu Real Madrid. În celălalt duel din penultimul act, Iberostar Tenerife se confruntă cu FC Barcelona. Turneul are loc la WiZink Center din capitala Spaniei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.