Nick Nurse va ghida naționala Canadei la FIBA World Cup 2019

Nick Nurse, antrenorul lui Toronto Raptors – noua campioană NBA, va prelua funcția de antrenor al echipei naționale a Canadei. El va ghida naționala frunzei de arțar la FIBA Basketball World Cup 2019.

Nurse a precizat că este nerăbdător să conducă naționala Canadei. Totodată, a declarat că este o experiență care îl va ajuta să devină un antrenor mai bun.

La ora actuală, Canada are mai mulți jucători în NBA. Între aceștia se evidențiază Jamal Murray, Kehm Birch, Dillon Brooks, Shai Gilgeous-Alexander, Justin Jackson, Cory Joseph, Trey Lyles, Kelly Olynyk, Dwight Powell, Nick Stauskas, Tristan Thompson, Anthony Bennett, Andrew Wiggins și alții. Rămâne de văzut câți vor accepta provocarea de a evolua pentru echipa națională.

La turneul final, Canada face parte din Grupa H, alături de Senegal, Lituania și Australia. Primele două clasate avansează în faza a 2-a a competiției.

Ulterior turneului final din China, Nurse va renunța la funcția de antrenor al naționalei Canadei indiferent de parcursul echipei. Acest lucru se explică prin faptul că el va continua să antreneze în NBA, iar FIBA programează jocuri ale echipelor naționale în cursul sezonului la nivel de club. Astfel, i-ar fi imposibil să conducă două echipe în același timp.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.