Nick Nurse este noul antrenor principal al lui Toronto Raptors

Toronto Raptors au anunțat numirea lui Nick Nurse în funcția de antrenor principal. Părțile au ajuns la un acord, punând capăt unei serii întregi de speculații cu privire la numele noului antrenor al canadienilor.

Nurse devine cel de-al 9-lea antrenor principal din istoria lui Raptors. El se află la primul angajament ca principal, după ce a lucrat în ultimele cinci sezoane ca antrenor asistent pentru Dwane Casey la Toronto.

Noul antrenor al lui Toronto a petrecut șase sezoane în NBA G League, fiind singurul antrenor care a triumfat în liga de dezvoltare cu două echipe diferite. Are cele mai multe victorii în playoff (15) și se situează pe locul 2 în istoria ligii de dezvoltare la numărul total de victorii între antrenori.

Nick Nurse a absolvit universitatea în anul 1989, după care a devenit imediat antrenor secund la Northerm Iowa. El a activat apoi ca antrenor și jucători în Marea Britanie. El are zece sezoane ca antrenor principal în Marea Britanie, unde a cucerit două titluri naționale și a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului de două ori. Nurse a mai lucrat în Italia și Belgia, fiind antrenor asistent al Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012.

Toronto Raptors s-au despărțit de Dwane Casey la scurt timp după ce acesta a fost desemnat antrenorul sezonului 2017/18 în NBA. El a ghidat formația canadiană spre primul loc în Conferința Este, dar echipa a pierdut cu 4-0 în semifinala conferinței disputată în compania lui Cleveland Cavaliers. Casey, după șapte ani la cârmă, a fost demis. Ulterior acesta a preluat pe Detroit Pistons.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.