Nick Calathes înscrie un coș decisiv prin care o readuce pe Panathinaikos în cursa pentru calificare în playoff-ul Euroligii

Rivalitatea dintre Panathinaikos Atena și Olympiacos Pireu s-ar putea, până la urmă, să conțină și ceva ce are în comun cu sportul. Nick Calathes a marcat coșul victoriei pentru formația antrenată de Rick Pitino la Moscova, în fieful lui CSKA. Rezultatul final a fost de 78-77.

Calathes a aruncat la coș de la mai bine de doi metri din spatele semicercului. Mingea a lovit panoul și a intrat în coș pentru a marca coșul victoriei pentru Panathinaikos. Moscoviții nu au marcat din acțiune în ultimele trei minute și jumătate, iar grecii au terminat meciul cu un parțial de 11-4.

DeShaun Thomas a totalizat 12 puncte, 6 recuperări, James Gist a adăugat 11 puncte, Nick Calathes a terminat cu 11 puncte, 9 pase decisive, iar Ioannis Papapetrou a terminat cu 10 puncte, 9 recuperări pentru învingători. În replică, Sergio Rodriguez a totalizat 23 puncte, iar Cory Higgins a terminat cu 14 puncte pentru CSKA.

În urma acestui rezultat, Panathinaikos are 13-13 la general și o egalează pe marea rivală, Olympiacos. Cele două împart locurile 8-9 în clasamentul general. La egalitate în doi avantajul este de partea echipei antrenate de către David Blatt.

Fenerbahce Istanbul s-a impus în meciul cu FC Barcelona, scor 88-82. A fost un meci controlat de catalani mai bine de 30 minute în pofida eliminării antrenorului Svetislav Pesic în primul minut pentru proteste. Elevii lui Zeljko Obradovic au reacționat la final, reușind un parțial de 36-21 în sfertul decisiv, incluzând unul de 19-6 în ultimele cinci minute de joc.

Kostas Sloukas a totalizat 22 puncte, 11 pase decisive, Ali Muhammed a adăugat 19 puncte, iar Nicolo Melli a terminat cu 13 puncte, 5 recuperări pentru Fenerbahce. În replică, Jaka Blazic a reușit 15 puncte, Ante Tomic a adăugat 12 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, iar Chris Singleton a terminat cu 12 puncte, 4 recuperări pentru Barcelona.

În urma acestui rezultat, Fenerbahce are 22-4 la general și se menține în avantaj de două victorii față de principalele urmăritoare. În schimb, FC Barcelona are 15-11 și se menține pe locul 5, șansele de a obține avantajul terenului propriu în playoff scăzând semnificativ după etapa a 26-a.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.