Newsletter 24secunde.ro, ediţia 20. Noii abonaţi primesc automat precedentele ediţii

Zilnic citim articole sau urmărim video legate de pasiunea noastră, baschetul. Pe cele mai interesante dintre ele le postăm pe facebook, însă de cele mai multe ori acestea se pierd în newsfeeduri (sau nu ajung niciodată acolo) şi astfel se irosesc.

Aşa ne-a venit ideea strângerii lor într-un newsletter pe care să îl trimitem în fiecare vineri dimineaţă. Proiectul nostru a ajuns deja în a 20-a săptămână.

Newsletterul conţine recomandări din presa internaţională (sau locală, dacă va fi cazul) pe tema baschetului (reportaje, analize, interviuri), recomandări de cărţi (pe care le-am citit sau le citim) pe aceeaşi temă sau de documentare video, în măsura în care vor apărea şi le vom vedea.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a primi acest newsletter este să vă abonaţi prin intermediul formularului de mai jos.


Noii abonaţi primesc automat precedentele ediţii ale newsletterului!

În ceea ce priveşte informaţiile pe care le solicităm de la dumneavoastră, acestea se rezumă doar la adresa de email cu care vă abonaţi. Nu vă vom transmite materiale publicitare de niciun fel, iar dacă nu vă place ce primiţi, vă puteţi dezabona la fel de simplu pe cât v-aţi abonat.

De asemenea, dacă aveţi recomandări care credeţi că merită un loc în newsletterul nostru, nu ezitaţi să ni le trimiteţi.

 

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.