New Orleans Pelicans au câștigat Loteria NBA Draft 2019

New Orleans Pelicans au câștigat loteria NBA Draft 2019. Ceremonia s-a desfășurat noaptea trecută și a fost adjudecată de echipa care a refuzat în cursul sezonului 2018/19 să-l cedeze pe Anthony Davis, cel mai important jucător al francizei. NBA Draft Lottery 2019 a avut loc la Chicago.

Pelicans au avut de abia a 7-a șansă de a câștiga loteria, având un procent de 6% din bilele puse în urmă. Întreaga loterie a fost una a surprizelor, alături de New Orleans alte două echipe înregistrând o urcare semnificativă în pofida procentului scăzut de bile avute în urnă.

Reamintim că în NBA Draft 2019 s-a înscris Zion Williamson, un jucător extrem de promițător, considerat cel mai important prospect de NBA de la LeBron James. Este de așteptat ca acesta să fie ales cu prima opțiune în Draft-ul ce va avea loc în luna iunie a acestui an.

Iată ordinea în care vor alege în NBA Draft 2019 echipele ce au ratat calificarea în playoff:

 1. New Orleans
 2. Memphis
 3. New York
 4. Los Angeles Lakers
 5. Cleveland
 6. Phoenix
 7. Chicago
 8. Atlanta
 9. Washington
 10. Atlanta (from Dallas)
 11. Minnesota
 12. Charlotte
 13. Miami
 14. Boston (from Sacramento via Philadelphia)

NBA a anunțat noi modificări în ceea ce privește desfășurarea loteriei. Acestea au fost adoptate de NBA Board of Governors în 2017, cu precizarea că modificările vor intra în vigoare în 2019.

Loteria NBA Draft 2019 a cuprins echipele care nu s-au calificat în playoff. Formațiile cu cele mai modeste trei bilanțuri au avut șanse egale să câștige loteria, adică să aibă prima alegere în NBA Draft 2019. Cele trei au avut 14% șanse de a câștiga loteria. Totodată, s-a stabilit că echipa cu cel mai modest bilanț în sezonul 2018/19 va alege, în cel mai rău caz, a 5-a în NBA Draft 2019. Până în 2018 inclusiv, echipa cu cel mai modest bilanț în sezonul precedent avea 25% șanse de a câștiga loteria, a 2-a avea 19%, iar a 3-a avea 15.6%.

Ordinea de la 15-30 a fost stabilită de bilanțul fiecărei echipe la încheierea sezonului regulat. Aceasta este:

 1. Detroit
 2. Orlando
 3. Brooklyn
 4. Indiana
 5. San Antonio
 6. Boston (from LA Clippers via Memphis)
 7. Oklahoma City
 8. Boston
 9. Utah
 10. Philadelphia
 11. Portland
 12. Cleveland (from Houston)
 13. Brooklyn (from Denver)
 14. Golden State
 15. San Antonio (from Toronto)
 16. Milwaukee

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.