Neprezentare la un meci din calificările FIBA Basketball World Cup 2019

Calificările pentru FIBA Basketball World Cup 2019 aduc în prim plan o mulțime de situații ieșite din comun. Cunoaștem războiul dintre FIBA și Euroleague Basketball, știm că jucătorii din NBA nu au cum să vină la echipa națională în timpul sezonului competițional și așa mai departe.

La începutul acestei veri s-a consemnat o încăierare generală între jucătorii echipelor naționale ale Filipine și Australiei. De această dată se consemnează o altă întâmplare. Este vorba despre neprezentarea unei echipe naționale la un meci programat din timp.

Este vorba despre faptul că echipa națională a Insulelor Virgine nu va ajunge în Brazilia pentru meciul care ar fi trebuit să se desfășoare duminică (16.09), la Goiania. FIBA a anunțat acest lucru printr-un comunicat oficial, remarcând faptul că delegația Insulelor Virgine a pierdut o legătură între avioane. Prin urmare s-a anunțat că Brazilia va obține victoria la scor de neprezentare (20-0). Totodată FIBA a anunțat că va investiga circumstanțele care au condus la această situație.

În urma acestei situații, Brazilia ajunge la 6-2 la general în Grupa F din calificările FIBA Basketball World Cup 2019 – Zona Americas. În schimb, Insulele Virgine ajung la 2-6 și nu mai au nicio șansă de calificare la turneul final ce va avea loc în China.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.