Neoficial. Dragoș Andrei s-a înțeles cu BC Mureș

După ce în cursul zilelor trecute a anunțat că Goran Martinic și Dalibor Djapa s-au alăturat lui BC Mureș, pagina de facebook BC Mureș Fan Club a anunțat în cursul zilei de sâmbătă (23.07), că Dragoș Andrei s-a alăturat vicecampioanei în exercițiu a României.

În vârstă de 29 ani, Dragoș Andrei este jucător de pozițiile 1-2. El măsoară 1.87 metri și sosește de la Energia Târgu-Jiu. Originar din Râmnicu-Vâlcea, descoperit și lansat de Cristian Achim, Andrei a evoluat în 29 partide pe parcursul sezonului precedent. El a avut medii de 3.8 puncte, 1.5 recuperări și 1.1 pase decisive pentru 2.5 la eficiență.

De-a lungul carierei, Andrei a jucat pentru BC Râmnicu-Vâlcea, BC Târgoviște, CS Otopeni, BC Timișoata și Energia Târgu-Jiu. De asemenea, Dragoș a fost component al echipei naționale de seniori a României.

Similar informațiilor cu Martinic și Djapa, legitimarea lui Andrei nu a fost anunțată pe cale oficială.

Reamintim că BC Mureș are contracte cu alți jucători români. Este vorba despre Laszlo Polyak (naturalizat), Laci Lazar și Szabolcs Santa. Staff-ul tehnic este format din Barnabas Szaszgaspar și George Trif.

Finalistă a Ligii Naționale în ultimul sezon, formația din Tîrgu Mureș s-a înscris în FIBA Europe Cup, acolo unde se va duela în turul preliminar cu Demir Insaat Buyukcekmece.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Neoficial. Dragoș Andrei s-a înțeles cu BC Mureș

  • Polyak nu este naturalizat!!!Parintii lui sunt nascuti in Romania! Naturalizati sunt cei doi jucatori americani, care joaca momentan pt nationala Romaniei si au obtinut cetatenia Romana pe baza de interese si nu pt ca au avut acest drept. Este o diferenta…

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.