Nemanja Milosevic a semnat cu Levski Sofia

Nemanja Milosevic a ajuns la un acord cu Levski Sofia. Muntenegreanul s-a despărțit în urmă cu aproximativ o lună de CSM CSU Oradea.

În vârstă de 30 ani, Milosevic va juca sub comanda lui Konstantin Papazov și Aco Todorov. Cel din urmă s-a despărțit la rândul său de SCM Universitatea Craiova și a preluat celebrul club din capitala Bulgariei. De altfel, Todorov a fost deja pe banca lui Levski, alături de care s-a calificat în finala cupei din această țară.

În ultimul act, Levski Sofia se duelează cu Rilski Sportist. Se pare că Milosevic va debuta la noua sa echipă într-un meci cu trofeu pe masă.

Levski se situează pe locul al 4-lea în primul eșalon din Bulgaria. Are un bilanț general de 11-8. De notat că Lukoil a devenit recent principalul sponsor al grupării din Sofia. Această companie a sponsorizat foarte mulți ani pe BC Academic, formația cu cele mai multe succese din baschetul bulgar, incluzând performanțele interne și parcursul internațional.

Înalt de 2.04 metri, Nemanja Milosevic este originar din Muntenegru. El evoluează la poziția 4. De-a lungul carierei a evoluat pentru Energia Târgu Jiu și CSM CSU Oradea. Alături de gorjeni a câștigat Cupa României în 2014, iar un an mai târziu a obținut locul 3 în FIBA EuroChallenge și în Liga Națională.

Левски Лукойл подписа с Неманя Милошевич204-сантиметровото тежко крило ще проведе първа тренировка със "сините" тази в…

Posted by Basketball Club Levski Lukoil on 23 Februarie 2018

Nemanja Milosevic a jucat ultimul meci oficial pe 19 ianuarie anul curent, în uniforma lui CSM CSU Oradea. El a avut 8 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive în 18 minute de joc la meciul cu BC Mureș, scor 108-55. După despărțirea de bihoreni, jucătorul ex-iugoslav nu a avut angajament.

Foto Roby Boros

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.