Nemanja Aleksandrov a semnat în Ungaria

Nemanja Aleksandrov, fost jucător la SCM Universitatea Craiova, a semnat cu Jaszbereny KSE în primul eșalon maghiar. În vârstă de 31 ani, înalt de 2.10 metri, sârbul evoluează la pozițiile 4-5.

În sezonul 2017/18, Aleksandrov a jucat 29 partide în LNBM având medii statistice de 15.6 puncte, 6.1 recuperări și 1.8 pase decisive. El a jucat pentru formația olteană sub comanda lui Rami Hadar și Aco Todorov în stagiunea amintită.

Anterior, Aleksandrov a petrecut o perioadă îndelungată în Germania la la Bremenhaven și Oldenburg. De asemenea, a jucat în Belgia (VOO Verviers Pepinster), Italia (VL Pesaro), Spania (La ICL Manresa), Slovenia (Olimpia), Serbia (Steaua Roșie Belgrad și FMP Belgrad).

Antrenată de Nikola Lazic, Jaszbereny are următorii jucători sub contract la ora actuală:

Fundași – Miljan Rakic, Balazs Kerpel-Fronius, Remon Nelson, Bence Rujak
Extreme – Orlando Coleman, Aleksa Brbaklic (naturalizat), Jozsef Czirbus
Pivoți – Nemanja Aleksandrov, Djordje Pantelic, Georgy Cseh

Fără a-l pune la socoteală pe Brbaklic (naturalizat), Jaszbereny are cinci jucători străini sub contract, maximul permis de regulamentul din Ungaria pentru sezonul 2018/19.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.