NBA – Sezonul s-a întrerupt cu cel de-al 11-lea triple-double consecutiv pentru Westbrook

New Orleans Pelicans au depășit pe Oklahoma City Thunder, scor 131-122, în ultimul meci înaintea pauzei destinare NBA All Star Weekend 2019. Formația din Louisiana a avut o seară productivă pe faza ofensivă, marcânc între 30 și 35 puncte în fiecare din cele patru sferturi ale partidei.

Julius Randle a totalizat 33 puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive, iar Jrue Holiday a adăugat 32 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, 3 capace și 2 intercepții pentru învingători. Anthony Davis a contribuit cu 14 puncte în 16 minute de joc.

Russell Westbrook a replicat cu cel de-al 11-lea triple-double consecutiv. El a totalizat 44 puncte, 14 recuperări și 11 pase decisive. Paul George a reușit 28 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, iar Nerlens Noel a terminat cu 22 puncte, 13 recuperări (8 ofensive) pentru OKC.

De notat că la întreruperea competiției, Westbrook are medii de 21.2 puncte, 11.2 pase decisive și 11.1 recuperări pe meci. El se află la cel de-al 3-lea sezon consecutiv cu medii în triple-double.

Situația în NBA la momentul întreruperii competiției

În perioada 15-17 februarie anul curent, la Spectrum Center din Charlotte, North Carolina, se va desfășura NBA All Star Weekend 2019. Evenimentul este transmis în direct la Telekom Sport 1.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.