NBA – Lupta pentru calificarea în playoff s-a încheiat în Conferința Vest

Pe data de 1 aprilie, cu zece zile rămase de disputat din sezonul regulat, se cunosc cele opt echipe calificate în playoff-ul NBA din Conferința Vest. Lupta rămâne deschisă pentru ultimele trei locuri în Conferința Est.

Chiar dacă ordinea nu este definitivă, se știu cele opt formații calificate în playoff din Vest. Acestea sunt, conform ordinii actuale: Golden State Warriors, Denver Nuggets, Houston Rockets, Portland TrailBlazers, Utah jazz, LA Clippers, San Antonio Spurs, OKC Thunder.

În schimb, din Est se cunosc cinci echipe calificate. Ele sunt Milwaukee Bucks, Toronto Raptors, Philadelphia 76ers, Boston Celtics și Indiana Pacers. Ultimele trei locuri urmează să fie definitivate.

Cinci echipe mai au șanse matematice de calificare în playoff, dar în mod realist doar patru mai contează. Este vorba despre: Detroit Pistons (39-37 la general), Brooklyn Nets (39-38), Miami Heat (38-38) și Orlando Magic (38-39). Ultima echipă cu șanse matematice este Charlotte Hornets (35-41).

Sezonul regulat se termină pe 10 aprilie anul curent. Playoff-ul demarează pe data de 13 aprilie 2019.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.