NBA – Golden State e prima la 20 victorii, San Antonio pierde în deplasare, iar Philadelphia învinge departe de casă

Golden State Warriors este prima echipă cu 20 victorii în actuala ediție a ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin. Finalista precedentei ediții a reușit un parțial de 29-1 cu care s-a desprins decisiv în Salt Lake City, pentru o victorie, scor 106-99, asupra lui Utah Jazz.

Gazdele au avut o revenire spectaculoasă în repriza secundă, dar nu au reușit în cele din urmă să răstoarne situația pe tabela de marcaj și să producă surpriza. Warriors păreau în control, după ce s-au desprins la 18 lungimi în primele 12 minute de joc. Lucrurile s-au schimbat în repriza a 2-a, când Golden State a marcat doar 41 puncte, o cifră relativ modestă pentru o ofensivă atât de productivă pentru s-a dovedit să fie în primele 23 meciuri ale noului sezon.

Stephen Curry a avut 26 puncte, 5 recuperări, Kevin Durant a adăugat 21 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive, iar Draymond Green a terminat cu 13 puncte, 10 recuperări, 8 pase decisive și 4 intercepții pentru învingători. În replică, Joe Ingles a reușit 21 puncte, 5 recuperări, 4 intercepții, iar Rudy Gobert a contabilizat 20 puncte și 17 recuperări.

Warriors au 20-3 la general. În schimb, Jazz au 14-10.

Seria de invincibilitate a lui San Antonio Spurs în deplasare s-a încheiat. Texanii au pierdut pe terenul lui Chicago Bulls, scor 91-95. Este primul eșec în 14 partide disputate departe de propria casă pentru echipa lui Gregg Popovich în acest sezon.

Dwyane Wade a totalizat 20 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, ceilalți patru titulari de la Chicago având 12 sau 13 puncte fiecare. Rajon Rondo a bifat și 10 recuperări cu 9 pase decisive. În replică, Kawhi Leonard a reușit 24 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, iar Patty Mills a încheiat cu 16 puncte pentru Spurs.

Bulls au 12-10 după acest succes, pentru ca eșecul să îi trimită pe Spurs la 18-5.

Philadelphia 76ers au oprit o serie de 23 înfrângeri consecutive în deplasare. Sixers au învins pe terenul lui New Orleans Pelicans cu scorul de 99-88. În urma acestui succes, Philly are 5-18 la general și 1-7 în deplasare în acest sezon. Pelicans au 7-16 la general.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.