NBA All Star Game 2019 – LeBron și Giannis și-au ales colegii

LeBron James l-a ales pe Kevin Durant cu prima opțiune în Draft-ul NBA All Star Game 2019. Reacția lui Giannis Antetokounmpo, cu scopul de a anima atmosfera, a fost: „E aceasta o încercare de a-l atrage pe Durant la propria ta echipă de club?”.

De asemenea, LeBron i-a selectat pe Kyrie Irving și Anthony Davis, doi dintre jucătorii despre care se speculează foarte mult în această perioadă. Primul va deveni agent liber la vară, iar cel din urmă a cerut transferul de la actuala sa echipă.

În cadrul unei emisiuni televizate, Giannis l-a ales apoi pe Stephen Curry. Așadar, liderii lui Golden State Warriors vor fi adversari la meciul stelelor din Charlotte, North Carolina.

Așa cum era de așteptat, LeBron l-a ales pe Dwyane Wade în turul al 3-lea, cel al invitaților speciali. Cei doi au jucat patru sezoane împreună și au câștigat două titluri NBA. În schimb, Giannis l-a primit pe Dirk Nowitzki.

Antetokounmpo l-a selectat pe colegul său de la Milwaukee Bucks cu prima opțiune în turul al 2-lea al NBA Draft. De asemenea, el i-a ales pe Nikola Jokic și Nikola Vucevic, ceilalți europeni din All Star Game 2019.

Echipa lui LeBron James se prezintă în felul următor:

Cvintetul de start – LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving, Kawhi Leonard, James Harden.
Rezerve – Anthony Davis, Klay Thompson, Damian Lillard, LaMarcus Aldridge, Ben Simmons, Karl Anthony Towns, Bradley Beal și Dwyane Wade.
Antrenor – Michael Malone.

Echipa lui Giannis Antetokounmpo:

Cvintetul de start – Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, Joel Embiid, Paul George, Kemba Walker.
Rezerve – Khris Middleton, Nikola Jokic, Russell Westbrook, DeAngelo Russell, Nikola Nucevic, Kyle Lowry și Dirk Nowitzki.
Antrenor – Mike Budenholzer.

LeBron James a sugerat un schimb de jucători, acceptat de Giannis. Este vorba despre Ben Simmons în schimbul lui Russell Westbrook. Astfel, Russ va fi coleg de echipă cu Joel Embiid, cei doi având o relație foarte proastă.

Giannis a ales echipamentul de culoare deschisă pentru echipa sa. Astfel, echipa lui LeBron va evolua în culoare închisă.

Câștigătoarea NBA All Star Game va fi recompensată cu suma de 350.000 dolari, iar învinsa cu 150.000. Toți banii vor fi donați. Ambele echipe au anunțat deja cauzele pentru care vor dona.

NBA All Star Game 2019 se dispută pe 17 februarie anul curent, în Charlotte, North Carolina. Evenimentul este transmis de Telekom Sport în România.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.