Naționala feminină a României a învins Coasta de Fildeș la Jocurile Francofoniei 2017

România a învins Coasta de Fildeș, scor 53-40, în cadrul turneului locurilor 5-8 în concursul de baschet feminin la Jocurile Francofoniei 2017. Meciul s-a desfășurat joi (27.07), la Abidjan.

Formația antrenată de către Dragan Petricevic a deschis jocul foarte bine desprinzându-se la 19-7 în primele zece minute de joc. Gazdele au replicat în sfertul al 2-lea, iar scorul s-a strâns la 28-21, după 20 minute.

În repriza secundă, „acvilele” s-au menținut în avantaj. Ofensiva nu a funcționat foarte bine, însă apărarea tricolorelor a strălucit. De altfel, pe parcursul ultimelor 20 minute de joc efectiv s-a consemnat un parțial de 25-19.

Ioana Ghizilă a totalizat 14 puncte, Ana Ferariu a adăugat 12 puncte, 6 recuperări, iar Sonia Ursu a contribuit cu 10 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive pentru România. Paula Lenart și Dora Ardelean au avut câte 6 puncte, cu 5 respectiv 4 recuperări fiecare, iar Teodora Neagu a bifat 5 puncte.

În replică, M. Kamake a totalizat 14 puncte pentru Coasta de Fildeș.

Statistica completă a mecului poate fin consultată AICI.

În ultimul meci la Jocurile Francofoniei, România se duelează cu Mali. Confruntarea contează pentru locurile 5-6.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.