Mutările consemnate marți (09.07) în Euroligă

Marți (09.07) s-au consemnat mai multe mutări de trupe la echipele angrenate în Euroliga masculină. Trecem în revistă anunțurile oficiale făcute de acestea.

Nicola Laprovittola (foto) este noul jucător al lui Real Madrid. Înalt de 1.90 metri și în vârstă de 29 ani, argentinianul sosește de la Badalona. El evoluează la poziția 1. Laprovittola a fost cel mai bun marcator (17.4 puncte), cu 6.4 pase decisive pe partidă în 36 apariții în Liga ACB – ediția 2018/19.

Kirolbet Baskonia Gasteiz l-a acontat pe americanul Michael Eric. Înalt de 2.10 metri, în vârstă de 31 ani, Eric sosește de la Darussafaka. El a semnat un contract pe doi ani cu bascii și îl va înlocui pe Vincent Poirier, jucător ajuns în NBA.

Alex Perez a semnat un contract cu Zalgiris Kaunas. Acesta sosește de la Bandirma Basketball. El măsoară 1.91 metri și are 26 ani. El îl înlocuiește pe Leo Westermann, jucător ce urmează să semneze un contract cu Fenerbahce Istanbul.

FC Barcelona a anunțat prelungirea contractului pentru Adam Hanga. Maghiarul evoluează la pozițiile 2-3. El a semnat un angajament pentru următorii trei ani cu opțiune pentru al 4-lea.

Vladimir Lucic a semnat un nou angajament cu Bayern Munchen. Sârbul în vârstă de 30 ani, înalt de 2.04 metri, va evolua în următorii trei ani la actuala campioană a Germaniei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.