Murcia irosește un avantaj de 18 puncte în Gran Canaria

UCAM Murcia a irosit un avantaj de 18 puncte în deplasarea din Gran Canaria. Echipa lui Emanuel Cățe a cedat pe terenul formației angrenate în Euroliga masculină, scor 82-90. Meciul s-a desfășurat duminică (20.01) și contează pentru ultima etapă din turul campionatului Spaniei.

Partida a demarat favorabil Murciei, care a câștigat primul sfert cu 18-14. A urmat un parțial de 25-11 în favoarea oaspeților, astfel încât la jumătatea partidei scorul era de 43-25 în favoarea echipei la care evoluează compatriotul nostru.

Repriza secundă a schimbat situația. Gran Canaria a marcat 37 puncte în sfertul 3 și a egalat situația pe tabela de marcaj, scor 62-62, cu zece minute înainte de final. Gazdele au continuat perioada fastă marcând primele 11 puncte din sfertul decisiv pentru a se desprinde în învingători.

Emi Cățe a bifat zece minute de joc, perioadă în care a marcat un punct (0/1 din acțiune, 1/2 la linia de pedeapsă). El a adăugat 4 recuperări (2 ofensive) pentru 1 la eficiență și -9 la +/-.

Oriol Pauli a reușit 20 puncte, 4 pase decisive pentru învingători. În replică, Askia Booker a reușit 17 puncte, 2 pase decisive pentru Murcia.

UCAM Murcia are 5-12 la general la jumătatea sezonului regulat și se situează pe locul 17 din totalul de 18 poziții. În schimb, Gran Canaria are 6-11 și împarte locurile 14-16 cu alte două echipe.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.