Murcia a pierdut primul meci sub comanda lui Sito Alonso

UCAM Murcia a pierdut primul meci disputat sub comanda lui Sito Alonso. Echipa la care evoluează Emanuel Cățe a cedat pe terenul lui Monbus Obradoiro, scor 79-91.

Obradoiro a câștigat prima repriză cu 48-41. Murcia s-a apropiat la patru puncte, scor 65-61, cu zece minute înainte de final, însă gazdele au reușit un parțial de 26-18 în ultimul act.

Emanuel Cățe a jucat 18 minute și 46 secunde, perioadă în care a marcat 6 puncte. El a avut 2/4 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. Compatriotul nostru a contabilizat 6 recuperări (una ofensivă) având un indice de 11 la eficiență, cu -7 la +/-.

Kostas Vasileiadis a totalizat 18 puncte, iar Albert Sabat a adăugat 17 puncte pentru învingători. În schimb, Askia Booker și Milton Doyle au totalizat câte 14 puncte pentru Murcia.

În urma acestui rezultat, Murcia are 5-14 la general și se menține pe locul 17, penultimul, în Liga ACB. Obradoiro are 8-11, ocupând locul 11.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.