Muhamed Pasalic și Mihai Gavrilă continuă alături de CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat legitimările lui Muhamed Pasalic și Mihai Gavrilă pentru sezonul 2018/19. Campioana în exercițiu a oficializat prelungirea contractelor pentru cei doi jucători, ajungând la un total de șapte baschetbaliști cu care a încheiat sezonul anterior.

Muhamed Pašalić va juca pentru al 3-lea sezon consecutiv în uniforma CSM CSU Oradea!Detalii – https://bit.ly/2Lekndv

Publicată de CSM Oradea pe Vineri, 20 Iulie 2018

Pasalic are 31 ani și evoluează la pozițiile 1-2. Bosniacul are impact în ambele faze ale jocului, contribuind atât la creație, cât și la finalizare, pentru ca în defensivă să fie extrem de agresiv, dar în același timp reușește să respecte sarcinile de natură tactică.

El a fost o piesă de bază în sezonul 2017/18, al 2-lea consecutiv alături de Oradea și al 3-lea în LNBM, însă o accidentare la mâna de aruncare l-a scos din circuit pentru ultimele șapte meciuri din TOP 6, respectiv pentru întreg playoff-ul. Este de așteptat ca Muha să fie apt la ora reunirii, programată undeva în cursul lunii august.

Mihai Gavrilă continuă alături de CSM CSU Oradea!Amănunte -> https://bit.ly/2uQV3Pq

Publicată de CSM Oradea pe Joi, 19 Iulie 2018

Gavrilă este un baschetbalist în vârstă de 28 ani, ce acoperă pozițiile 4-5. El s-a alăturat echipei orădene înaintea începerii sezonului precedent, după ce bihorenii au anunțat renunțarea la Lucian Țîbîrnă. Anterior a evoluat la SCM U Craiova, Gaz Metan Mediaș și CSM Ploiești.

Jucător deosebit de puternic și extrem de util în antrenament, Gavrilă va face parte din lotul formației roș-albastre și în sezonul competițional 2018/19. El devine al 3-lea jucător de interior din lotul orădenilor.

La ora actuală efectivul lui CSM CSU Oradea cuprinde următorii jucători:

Fundași – Vaidas Kariniauskas, Kris Richard, Muhamed Pasalic, Giordan Watson
Extreme – Bobe Nicolescu
Pivoți – Sean Denison, Arturas Valeika, Mihai Gavrilă

Deși are opt jucători sub contract pentru sezonul următor CSM CSU Oradea a perfectat un singur transfer. Cel al lui Watson. Aici trebuie notat că americanul cu pașaport românesc poate fi utilizat ca autohton în LNBM și Cupa României, dar va fi considerat străin în cupele europene (BCL și dacă va ajunge în FIBA Europe Cup). Chiar și așa, el va putea să joace întrucât pe o foaie de arbitraj cu 12 nume e permisă folosirea de cel mult șapte străini în amintitele întreceri.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.