Mirel Dragoste, record personal stagional de reușite de pe semicerc

Mirel Dragoste a reușit un record personal stagional în victoria repurtată de BC CSU Sibiu la Iași, în penultima etapă din faza inaugurală a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Liderul la zi al competiției a triumfat în fieful nou promovatei Politehnica, scor 89-67.

Titularizat în calitate de jucător român U23, Dragoste a transformat cinci din cele șase aruncări de trei puncte executate de-a lungul acestui meci. Precedentul record personal stagional de triple s-a consemnat în victoriile cu Craiova și Timba, când Mirel a avut câte trei reușite de la mare distanță.

În 24 minute de joc, Dragoste a fost principalul marcator al echipei antrenate de către Dran Fleșeriu. Alături de Lawrence Kinnard, Mirel a totalizat 19 puncte. El a adăugat 2 recuperări ofensive, 2 pase decisive și a încheiat fără posesie pierdută, pentru 20 la eficiență și 13 la +/-

Revenind la aruncarea de trei puncte, trebuie notat faptul că Mirel Dragoste are 28/60 în cele 21 partide disputate în actuala ediție de campionat. Rezultă un procentaj de 47%, cu o medie de aproape trei aruncări executate pe meci. El are 1.3 reușite de la mare distanță.

Linia statistică completă a lui Dragoste în actuala ediție de campionat este de 10.1 puncte, 1.4 pase decisive, 1.3 recuperări și 1.0 intercepții. Are procentaje de 63% la aruncările de două puncte și 80% la linia de pedeapsă.

Foto: CSU Sibiu (Facebook)

2 comentarii On Mirel Dragoste, record personal stagional de reușite de pe semicerc

  • Bravo, Mirel ! Nu a fost una din vedetele generatiei 1995 si tarziu a ajuns la lotul national dar a muncit din greu si a crezut in sansa lui.. Acum chiar este jucator de prima liga si poate fi model pt tinerele generatii de juniori

  • Eu cred ca si-a ales foarte bine echipele unde sa joace. A ales echipe mai mici, fara pretenții (cs universitatea, medias, sibiu) unde a prins multe minute, curaj si experiență. Altii prefera sa mearga la echipe mari pe bani multi si sa frece banca in permanenta.
    Bravo si mult succes mai departe.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.