Minnesota Timberwolves a organizat un meci în onoarea lui Prince

Minnesota Timberwolves au învins Portland TrailBlazers, scor 112-96, într-un meci contând pentru sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2018/19. Confruntarea a avut parte de o acțiune specială, dedicată regratatului Prince, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni ai planetei.

Formația din Minneapolis utilizează în cursul sezonului 2018/19 un rând de echipament alternativ, denumit „city edition”. De altfel, toate echipele din NBA au câte un astfel de echipament pe care îl pot folosi la un număr limitat de meciuri.

Foto by David Sherman/NBAE via Getty Images

Tema aleasă de Timberwolves este dedicată lui Prince, un muzician renumit pentru compoziție, fiind un instrumentist de excepție, dar și pentru calitățile uluitoare de chitarist, completate de o voce cu totul unică, alături de o apariție scenică cu totul originală și nonconformistă. Culoarea echipamentului utilizat a cuprins „purple” în amintirea celebrului film și a piesei cu același nume „Purple Rain”. Prince s-a născut în statul Minnesota și s-a stins din viață în cursul anului 2016, la vârsta de 57 ani.

La meci a asistat cel mai important jucător din istoria lui Timberwolves și unul dintre cei mai eficienți baschetbaliști din istoria NBA, Kevin Garnett. Sigla echipei din Minneapolis a fost colorată pentru a fi adaptată temei alese. KG a purtat un maiou de joc identic cu cel al echipei pentru acest meci, cu numărul 99.

Mai multe momente impresionante de marketing în directă legătură cu Purple Rain se găsesc pe pagina de Facebook a Minnesotei Timberwolves, click AICI.

Andrew Wiggins a totalizat 23 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Derrick Rose a adăugat 17 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive pentru formația învingătoare. Alți patru jucători au terminat cu peste zece puncte marcate. CJ McCollum a replicat cu 18 puncte pentru Blazers.

În urma acestui rezultat, Minnesota are 7-9 la general, iar Portland a ajuns la 10-5.

În altă ordine de idei, Denver Nuggets au anunțat numirea lui Sue Bird într-o funcție administrativă. Bird este una dintre cele mai valoroase și titrate jucătoare din istoria WNBA. Ea are trei titluri de campioană, alături de Seattle Storm, incluzând trofeul din acest an. Încă în activitate, Sue a acceptat provocarea de a lucra la un club din NBA pe o funcție administrativă.

Sue Bird devine al 2-lea nume important din baschetul feminin care se alătura NBA în ultimii ani. Prima a fost Becky Hammon, cea care în prezent activează pe post de antrenor asistent la San Antonio Spurs.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.