Minnesota învinge în ultima secundă pe terenul lui OKC Thunder

Minnesota Timberwolves au învins pe terenul lui Oklahoma City Thunder, scor 115-113, într-un meci din sezonul regulat al ligi profesioniste nord-americane de baschet masculin. Partida a avut un final de excepție.

Thunder au alergat după adversar pe tot parcursul secvenței decisive, în cadrul căreia au pus 38 puncte pe tabela de marcaj. Russell Westbrook a restabilit egalitatea la 110, după care Carl Anthony Towns a transformat din interiorul semicercului pentru a readuce pe Timberwolves în avantaj. La faza imediat următoare, Russ l-a servit pe Carmelo Anthony și a creat un paravan din care cel din urmă a avut suficient spațiu pentru a transforma o aruncare de trei puncte prin intermediul căreia OKC a trecut la conducere, scor 113-112, cu 4.7 secunde înainte de final.

Minnesota nu a mai avut timp de odihnă, astfel încât a trebuit să repună mingea de sub propriul panou. Ea a ajuns la Andrew Wiggins (foto), acesta aruncând de la mare depărtare chiar pe sirena ce a anunțat încheierea partidei. Mingea a intrat în coș, reducând semnificativ nivelul decibelilor în sala din Oklahoma City.

Towns și Wiggins au avut câte 27 puncte, toți titularii lui Timberwolves având peste 10 puncte marcate fiecare. Aceștia au bifat între 33 și 39 minute de joc în partida care le-a adus a 2-a victorie stagională și prima în deplasare.

Westbrook a totalizat 31 puncte, 10 pase decisive, Anthony a adăugat 23, alți patru jucători de la OKC având cel puțin 12 puncte marcate în această încleștare. Thunder suferă al 2-lea eșec din trei partide disputate.

Rezultatele celorlalte meciuri de duminică (22.10) în NBA:

Brooklyn Nets (2-1) vs Atlanta Hawks (1-2), scor 116-104
LA Lakers (1-2) vs NO Pelicans (1-2), scor 112-119

Dennis Schroder a suferit o accidentare la gleznă în meciul pierdut de Atlanta Hawks.

Milos Teodosic resimte dureri la fascia plantară. Baschetbalistul lui LA Clippers va absenta pe o perioadă nedeterminată. De obicei durerile de acest gen sunt cauzate de uzură.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.