Minnesota elimină Louisville în turneul NCAA 2019

Louisville Cardinals au fost eliminați în turneul NCAA – ediția 2019. Celebra echipă din baschetul universitar nord-american, confruntată cu probleme administrative în ultimii ani, a fost depășită de Minnesota cu scorul de 86-76.

Partida a fost controlată de Golden Gophers, aceștia desprinzându-se pe tabela de marcaj la 38-33 în prima repriză. Cea de-a 2-a jumătate a consemnat scorul de 48-43 în favoarea aceleiași echipe.

Gabe Kalscheur a reușit 24 puncte, 8 recuperări, toți titularii Minnesotei având peste zece puncte marcate. De altfel toate punctele acestei echipe au venit din mâinile cvintetului de start. În replică, Christen Cunningham a reușit 22 puncte pentru Louisville.

Syracuse, Marquette și Nevada sunt alte echipe cu tradiție care au fost eliminate în cursul nopții de joi spre vineri în primul tur March Madness.

Gonzaga, Michigan State, Michigan, Kansas, Louisiana State și Kentucky sunt cele mai cunoscute universități care au jucat noaptea trecută și au obținut victorii prin care au avansat în faza următoare a competiției.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.