Milwaukee se impune în manieră categorică în Meciul 2 al seriei cu Toronto

Milwaukee Bucks au câștigat Meciul 2 al seriei cu Toronto Raptors în finala Conferinței Est din playoff-ul NBA 2019. Rezultatul final a fost de 125-103.

Partida a fost la discreția elevilor lui Mike Budenholzer. Aceștia s-au desprins la 35-21 în primul sfert, iar ecartul a ajuns la cote inimaginabile pentru o finală de conferință la jumătatea partidei. Milwaukee conducea cu 64-39 la jumătatea întâlnirii. Repriza secundă nu a mai contat, fiind adjudecată la diferență de trei puncte de Raptors, 64-61.

MILWAUKEE, WI – Foto Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images

Bucks au dominat lupta la recuperare (53-40, cu 11-6 la cele ofensive), au avut procentaje mai bune din acțiune, mai multe pase decisive, mai multe intercepții și mai puține posesii pierdute. Raptors au avut procentaj mai bun la libere și mai multe capace.

Giannis Antetokounmpo a totalizat 30 puncte, 17 recuperări, 5 pase decisive, 2 capace pentru Milwaukee. Alți cinci jucători ai formației învingătoare au avut peste zece puncte marcate, iar unitatea a 2-a gazdelor a terminat cu 54 puncte marcate.

În replică, Kawhi Leonard a reușit 31 puncte, 8 recuperări, Kyle Lowry a adăugat 15, iar Norman Powell a terminat cu 14 puncte pentru Toronto.

Scorul general devine 2-0 pentru Milwaukee. Seria, care se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide, se mută în Canada pentru următoarele două partide.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.