Milwaukee revine în deschiderea seriei cu Toronto din finala Conferinței Est

Milwaukee Bucks au câștigat Meciul 1 al finalei Conferinței Est din playoff-ul NBA 2019. Formația din Wisconsin a depășit pe Toronto Raptors, scor 108-100.

Raptors au început mai bine, desprinzându-se la 34-23 în primele 12 minute de joc efectiv. Bucks au încercat să revină, dar nu au reușit să anuleze deficitul. Gazdele s-au apropiat la 59-51 după 24 minute de joc, respectiv la 83-76 înaintea ultimului sfert.

Foto Mark Blinch/NBAE via Getty Images

Bucks au marcat primele opt puncte din sfertul 4, trecând la conducere. Ulterior s-au consemnat patru egalități și patru schimbări la conducere. Lawhi Leonard a adus pe Toronto în avantaj, scor 100-98, cu trei minute și jumătate înainte de final.

De aici doar Milwaukee a mai înscris, reușind un parțial de 10-0. Patru jucători de la Bucks au marcat ultimele zece puncte ale meciului. Astfel, învingătorii au reușit un parțial de 32-17 în ultimele 12 minute de joc efectiv.

Învingătorii au dominat lupta la recuperare (incluzând 15-8 la cele ofensive). Oaspeții au avut procentaje mai bune la aruncările din acțiune, dar nu au izbutit să învingă.

Brook Lopez a totalizat 29 puncte, 11 recuperări, Giannis Antetokounmpo a adăugat 24 puncte, 14 recuperări, 6 pase decisive, 3 capace și 2 intercepții, iar Malcolm Brogdon a izbutit 15 puncte, venind de pe bancă pentru Bucks. În replică, Kawhi Leonard a totalizat 31 puncte, 9 recuperări, 3 intercepții, Kyle Lowry a adăugat 30 puncte, 8 recuperări, iar Pascal Siakam a terminat cu 15 puncte, 6 recuperări.

Scorul general este 1-0 în favoarea lui Milwaukee. Această echipă găzduiește și Meciul 2. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.