Milwaukee este prima la 50 victorii în sezonul 2018/19

Milwaukee Bucks sunt primii cu 50 victorii obținute în sezonul 2018/19 al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin. Formația din Wisconsin a depășit pe Charlotte Hornets, scor 131-114, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pentru a atinge amintita bornă.

Jocul a demarat favorabil lui Charlotte, echipă ce s-a desprins la 32-24 în primul act. Oaspeții conduceau și la jumătatea partidei, ecartul înjumătățindu-se în acest punct al meciului, scor 59-55.

Repriza secundă a fost controlată de Bucks. Aceștia au preluat conducerea în debutul reprizei secunde, reușind un parțial de 76-55 în ultimele 24 minute de joc efectiv.

Ambele echipe au marcat cu generozitate de pe semicerc, Milwaukee fiind însă echipa mai eficientă în spațiul de trei secunde: 55-35 la recuperări (14-6 la cele ofensive). De asemenea, gazdele au bifat 30 vizite la linia de pedeapsă, față de cele doar 14 ale lui Charlotte.

Giannis Antetokounmpo a totalizat 26 puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive, Brook Lopez a adăugat 25 puncte, 8 recuperări, ambii având 10/10 la linia de pedeapsă. Alți patru jucători au avut peste zece puncte, incluzându-l pe Nikola Mirotic, autor a 18 puncte. În replică, Kemba Walker a reușit 25 puncte, 4 pase decisive pentru Charlotte.

Milwaukee are 50-16 și este lider în NBA cu un procentaj de 75.6%. Bucks au 27-5 în meciurile de pe teren propriu la primul sezon în noua Fiserv Forum. În schimb, Charlotte are 30-36 și ocupă locul 10 în Est, la 1.5 meciuri în urma locului 8, ocupat în prezent de Miami Heat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.