Milwaukee Bucks forțează Meciul 7 în seria cu Boston Celtics

Milwaukee Bucks au restabilit egalitatea și au forțat jocul decisiv în seria cu Boston Celtics din primul tur al playoff-ului NBA 2018. Meciul 6 al acestei confruntări a fost adjudecat cu scorul de 97-86 de către Giannis Antetokounmpo&co.

Bucks s-au desprins pe parcursul celui de-al 2-lea sfert, pe fondul unui parțial de 26-15. Amfitrionii au gestionat avantajul obținut pe parcursul ultimelor 24 minute de joc efectiv.

Foto Brian Babineau/NBAE via Getty Images

Giannis a totalizat 31 puncte, 14 recuperări, 4 pase decisive și 2 capace, Kris Middleton și Malcolm Brogdon au avut câte 16 puncte, iar Jabari Parker a terminat cu 9 puncte, 11 recuperări pentru Milwaukee. Jayson Tatum a replicat cu 22 puncte, 3 recupeărri și 3 pase decisive.

Scorul general a devenit 3-3. Seria dintre echipele menționate nu a cuprins nicio victorie pentru oaspeți. Astfel, Celtics sunt favoriți în Meciul 7, deoarece el se va desfășura la TD Garden.

Programul din playoff-ul NBA în cursul nopții de vineri spre sâmbătă:

Washington Wizards vs Toronto Raptors (2-3 la general)
Indiana Pacers vs Cleveland Cavaliers (2-3)
Utah Jazz vs Oklahoma City Thunder (3-2)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.