Milwaukee Bucks avansează în turul al 2-lea din playoff-ul NBA pentru prima dată după 18 ani

Milwaukee Bucks este cea de-a 2-a echipă calificată în turul al 2-lea din playoff-ul NBA 2019. Formația din Wisconsin a învins pe terenul lui Detroit Pistons, scor 127-104, impunându-se cu scorul general de 4-0.

Gruparea din Michigan s-a desprins la 62-56 în prima repriză, însă a 2-a jumătate a fost dominată de Milwaukee. Această echipă a reușit un parțial de 39-23 în sfertul al 3-lea, urmat de unul de 32-19 în secvența decisivă pentru a se impune în manieră categorică, similar precedentelor confruntări din această serie.

Foto: Chris Schwegler/NBAE via Getty Images

Giannis Antetokounmpo a totalizat 41 puncte, 9 recuperări, 4 capace și 3 pase decisive în 32 minute de joc. Khris Middleton l-a secondat cu 18 puncte. În replică, Reggie Jackson a totalizat 26 puncte, 7 pase decisive pentru Pistons.

Milwaukee se califică în turul al 2-lea din playoff-ul NBA pentru prima dată după aventura din sezonul 2000/01. Atunci, cu Ray Allen în teren, Bucks au jucat finala Conferinței Est, pe care au pierdut-o cu 4-3 pe mâna Philadelphiei 76ers și a lui Allen Iverson.

În semifinalele Conferinței Est, Milwaukee Bucks se duelează cu Boston Celtics. Ambele au trecut de primul tur al playoff-ului fără să piardă vreun meci. Se anunță o serie extrem de interesantă, între două echipe cu multe opțiuni.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.