Milwaukee Bucks au anunțat un nou record în ceea ce privește numărul de abonamente vândute

Milwaukee Bucks au anunțat că pentru prima dată în istorie au vândut 10.000 abonamente pentru un sezon. Performanța se consemnează cu zece zile înaintea startului sezonului regulat al NBA – ediția 2018/19.

Precedentul record al lui Bucks data din urmă cu 30 ani. Este vorba despre sezonul 1988/89, când s-au vândut 8.985 abonamente. De notat că acel record s-a consemnat cu ocazia mutării echipei în Bradley Center, sală inaugurată în acel an. Gruparea din statul Wisconsin a petecut exact trei decenii în amintita sală.

Noul record se datorează unei situații similare. Bucks se mută începând din sezonul 2018/19 în noua Fiserv Forum. Această sală a fost inugurată în luna august a acestui an, lucrările au demarat în iunie 2016 și s-au finalizat în primăvara acestui an. Costurile s-au ridicat la 530 milioane dolari americani. Fiserv Forum are o capacitate de 17.500 locuri.

Milwaukee Bucks evoluează în NBA din 1968 și are un titlu cucerit în 1971. În ultimele două sezoane a pătruns în playoff-ul ligii nord-americane, fiind eliminată în primul tur de fiecare dată.

Mike Budenholzer este noul antrenor principal al lui Bucks. El a fost numit în funcție pe parcursul acestei veri, sosind de la Atlanta Hawks, echipă a cărei antrenor principal a fost între 2013 și 2018. Budenholzer are 230 victorii și 219 înfrângeri din postură de antrenor principal în NBA.

Liderul și superstarul echipei este grecul (cu origini africane) Giannis Antetokounmpo.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.