Milosevic și Malesevic câștigă duelul cu Zeno

Martin Zeno a avut o prestație foarte bună, dar Nemanja Milosevic și Nikola Malesevc au obținut victoria în confruntarea directă din campionatul Ungariei. Szolnok Olaj KK, campioana în exercițiu și liderul la zi al campionatului maghiar, a depășit pe Alba Fehervar, scor 76-66.

Partida a avutloc sâmbătă (09.03), la Szolnok, acolo unde gazdele sunt neînvinse în actuala ediție de campionat. Alba conducea la pauză cu scorul de 39-37, dar Szolnok s-a apărat foarte bine în repriza secundă. Gazdele conduceau cu 56-52 la intrarea în secvența decisivă, pentru ca pe parcursul ultimului act să se consemneze un parțial de 20-14.

Martin Zeno la una dintre cele mai bune prestații stagionale tocmai pe terenul campioanei Ungariei. Foto: www.kosarsport.hu

David Vojvoda, căpitanul și liderul lui Szolnok a totalizat 20 puncte, 6 recuperări pentru formația învingătoare. Luksa Andric a adăugat 14 puncte, iar Adam Toth a terminat cu 10 puncte, 8 recuperări.

Nemanja Milosevic a contabilizat 9 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții pentru 14 la eficiență în 25 minute de joc. În schimb, Nikola Malesevic a reușit 7 puncte, 5 pase decisive 3 recuperări, 2 intercepții pentru 11 la eficiență în 30 minute de joc.

De cealaltă parte, Martin Zeno a fost cel mai bun marcator. Americanul a totalizat 20 puncte, la care a adăugat 4 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții pentru 20 la eficiență în 35 minute de joc. El a fost cel mai bun marcator al partidei alături de Vojvoda.

Toți trei foști jucători în LNBM au fost titularizați în această partidă.

Szolnok are 18-3 la general, cu 11-0 pe teren propriu, fiind lider autoritar al campionatului maghiar. În schimb, Alba are 9-12 și se situează pe locurile 10-12, fiind la o victorie în urma locului 8. De notat că între locul 5 și 12 este un ecart de doar două victorii. Mai sunt cinci etape din sezonul regulat în campionatul din țara vecină.

De notat că Szolnok a încheiat aventura europeană la capătul fazei a 2-a din FIBA Europe Cup. În schimb, Alba Fehervar este angrenată în playoff-ul aceleiași competiții, pierzând prima manșă a dublei cu Telekom Bonn la limită. Returul are loc în Ungaria, miercuri (13.03).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.