Milos Teodosic se întoarce la CSKA Moscova?

Milos Teodosic are un acord cu CSKA Moscova pentru sezonul următor. Informația nu este oficială, fiind oferită de publicația encestando.es.

În vârstă de 32 ani, fundașul sârb înalt de 1.95 metri a ales să nu semneze cu nicio echipă în acest sezon după ce s-a despărțit de Los Angeles Clippers. El a devenit tată și a preferat să nu se alăture niciunei echipe după ce și-a încheiat conturile în NBA.

În 237 meciuri disputate la nivel de Euroligă, Teodosic are medii statistice de 11.8 puncte, 4.8 pase decisive și 2.4 recuperări pe meci. El a jucat pentru Olympiacos Pireu și CSKA Moscova în cea mai puternică întrecere din Europa.

Teodosic are un trofeu de Euroligă, câștigat alături de CSKA în 2016. Dacă această informație se va concretiza este de așteptat ca Teodosic să fie coleg cu Sergio Rodriguez, fundașul spaniol fiind sub contract cu rușii pentru sezonul 2019/20. S-ar forma astfel unul dintre cele mai talentate tandemuri de fundași din istoria baschetului european.

1 comentarii On Milos Teodosic se întoarce la CSKA Moscova?

  • CSKA are o multime de jucatori la final de contract, inclusiv Nando de Colo. Prin urmare, managerul Vatutin va trebui sa opereze multe transferuri, nu se va putea multumi doar cu Teo.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.