Milos Teodosic va rămâne alături de LA Clippers

Milos Teodosic va juca și în sezonul 2018/19 în NBA. El va rămâne alături de Los Angeles Clippers după plecarea lui DeAndre Jordan.

Explicația este legată de plafonul salarial. Prin decizia lui Jordan de a renunța la ultimul an de contract cu Clippers, californienii au eliberat plafonul salarial și pot să-l păstreze pe Teodosic. Contractul acestuia devine garantat în întregime, adică va încasa suma de 6.3 milioane dolari pentru sezonul următor, dacă formația din Los Angeles nu îl anunță că renunță definitiv la el până la 15 iulie anul curent.

Cert este că Teodosic beneficiază de credit din partea lui Doc Rivers, dar și din partea conducerii clubului. Prin urmare, după eliberarea plafonului salarial nu există impedimente cu privire la continuarea colaborării. În vârstă de 31 ani, Milos va bifa cel de-al 2-lea sezon al carierei în NBA.

Cu Teodosic apt, Clippers au avut 29 victorii și 16 înfrângeri în sezonul 2017/18. Fără el, californienii au avut 13-24. Milos a avut medii statistice de 9.5 puncte, 4.6 pase decisive și 2.8 recuperări în 25.2 minute pe partidă. Sârbul a reușit procentaje de 42% la aruncările din acțiune, incluzând 38% la trei puncte, respectiv 85% la linia de pedeapsă.

La ora actuală lotul lui LA Clippers pentru sezonul 2018/19 cuprinde următorii jucători:

Poziția 1: Patrick Beverley, Milos Teodosic, Shai Gilgeous-Alexander, Jawun Evans
Poziția 2: Avery Bradley, Lou Williams, Jerome Robinson
Poziția 3: Danilo Gallinari, C.J. Williams, Sindarius Thornwell, Wesley Johnson
Poziția 4: Tobias Harris, Mike Scott, Sam Dekker
Poziția 5: Marcin Gortat, Boban Marjanovic, Angel Delgado (two-way)

Patrick Beverley și CJ Williams sunt în aceeași situație cu Teodosic, contractul lor nefiind garantat a această oră.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.