Milos Teodosic nu va juca pentru altă echipă în acest sezon

Milos Teodosic nu va semna cu nicio echipă în cursul acestui sezon competițional. Devenit liber de contract, talentatul fundaș originar din Valjevo se va relaxa până la vară, urmând ca apoi să cântărească ofertele.

Teodosic va juca pentru echipa națională a Serbiei în fereastra din luna februarie 2019. El se numără între jucătorii convocați de Sașa Djordjevic pentru dubla cu Estonia (21.02, deplasare) și Israel (24.02, acasă) în calificările FIBA Basketball World Cup 2019.

Iată ce a declarat Teodosic:

„Voi juca în cele două meciuri ale echipei naționale, dar am decis ca să nu semnez cu nicio echipă în acest sezon. Este o pauză bine venită pentru mine. Cred că această pauză mă va ajuta. Apoi, mă voi gândi la ofertele pe care le voi primi pentru a-mi continua cariera. Doresc să ajut echipa națională în continuare.”

Teodosic a devenit tată în urmă cu câteva zile, astfel încât lucrurile par să se potrivească în plan personal pentru jucătorul sârb.

În vârstă de 32 ani, Teodosic a jucat 60 meciuri în NBA pe parcursul unui sezon și jumătate. El a fost titularizat de 36 ori și a avut medii de 8 puncte, 4 pase decisive și 2.4 recuperări în 21 minute pe meci alături de Los Angeles Clippers. Milos a fost concediat de Clippers pentru a avea loc să perfecteze un alt schimb de jucători.

Echipa națională a Serbiei are 6-4 la general și ocupă locul 3, ultimul calificant la turneul final, în Grupa L. De aici, Grecia și Germania, ambele cu 9-1, s-au calificat deja. Sârbii devansează Georgia (5-5) și Israel (4-6) în clasament.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.