Milivoje Mijovic s-a alăturat lui Levski Lukoil

Milivoje Mijovic, fost jucător la BC Mureș, a fost legitimat de Levski Lukoil Sofia. În vârstă de 27 ani, înalt de 2.00 metri, jucătorul originar din Sebria evoluează la poziția 4.

Ultimul angajament al lui Mijovic a fost în Slovacia, pentru a 2-a jumătate a sezonului 2017/18, după ce s-a despărțit de BC Mureș. El a jucat pentru Levice, formație alături de care a câștigat campionatul. A bifat 22 prezențe cu medii statistice de 11.4 puncte și 6.2 recuperări.

În România, Mijovic a avut medii statistice de 11.2 puncte, 8.2 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.0 intercepții. El a jucat doar șase meciuri în LNBM.

De-a lungul carierei, Mijovic a jucat pentru Zemun (juniori), Radnicki Belgrad, Metalac Valjevo (Serbia), Rogaska (Slovenia), respectiv Kozuv (Macedonia).

Reamintim că Levski Lukoil ar putea fi adversarul lui CSM CSU Oradea în cazul în care ambele formații avansează în cel de-al 2-lea tur preliminar din Basketball Champions League.

Foto copertă: Csaba Toth

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.