Milano câștigă partida cu Olympiacos, în timp ce Maccabi și Bayern suferă noi înfrângeri

Maccabi Tel-Aviv a pierdut pe teren propriu, iar Bayern Munchen și Olympiacos Pireu au cedat în deplasare în cursul serii de joi (14.03) în cadrul etapei a 26-a din Euroliga masculină – ediția 2018/19. Toate trei sunt angrenate în lupta pentru calificare în playoff.

AX Olimpia Milano a învins pe Olympiacos Pireu cu scorul de 66-57, într-un duel ce a opus formații aflate în luptă directă pentru calificarea în playoff. A fost un meci cu oscilații pe tabela de marcaj în primele 30 minute de joc: 19-10 la capătul primului sfert, 23-23 la pauză, respectiv 49-39 cu zece minute înainte de final.

Mike James (foto) a reușit 27 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive în 34 minute de joc pentru 31 la eficiență. Vladimir Micov l-a secondat cu 13 puncte pentru Milano. În replică, Nikola Milutinov a reușit 13 puncte, 9 recuperări, iar Nigel WIlliams-Goss a terminat cu 11 puncte, 6 pase decisive.

Zalgiris Kaunas s-a impus în confruntarea cu Bayern Munchen în prezența a 15.000 spectatori la Zalgirio Arena. Rezultatul final a fost de 85-79. Balticii s-au desprins constant pe parcursul primelor trei secvențe de joc: 22-20 la prima pauză, 48-35 la jumătatea meciului, respectiv 69-53 la intrarea în secvența decisivă.

Marius Grigonis a bifat 18 puncte, Brandon Davies a reușit 16, ambii având câte 4 recuperări și 3 pase decisive. Alți trei jucători de la Zalgiris au atins sau depășit borna 10 la puncte marcate. În replică, Nihad Djedovic a reușit 17 puncte, 5 recuperări, Vladimir Lucic, Derrick Williamd și Devin Booker având câte 10 puncte fiecare pentru germani.

Anadolu Efes Istanbul a câștigat pe terenul lui Maccabi Tel-Aviv. Rezultatul final a fost de 79-71. Partida a fost extrem de echilibrată, scorul fiind egal, 58-58, la intrarea în sfertul 4. Apărarea turcilor a fost impresionantă în ultimul act.

Vasilije Micic a reușit 15 puncte, 5 pase decisive, alți patru jucători având 12-13 puncte marcate pentru Efes. În replică, Tarik Black a totalizat 18 puncte, iar Johnny O’Bryant a adăugat 13 puncte, 7 recuperări pentru Maccabi.

Tot joi (14.03) s-au disputat:

Khimki Moscova vs Real Madrid, scor 75-100
Gran Canaria vs Darussafaka Istanbul, scor 84-64

Vineri (15.03) sunt programate ultimele trei meciuri ale rundei:

CSKA Moscova vs Panathinaikos Atena – ora 19:00
Fenerbahce Istanbul vs FC Barcelona – ora 19:45, DigiSport 3
Kirolbet Baskonia vs Buducnost Podgorica – ora 21:30

Foto&video: www.euroleague.net

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.