Milano și Brescia au avansat în semifinalele Lega Basket Serie A

EA7 Milano și Germani Brescia se vor duela în semifinalele Lega Basket Serie A – ediția 2017/18. Ambele au trecut în număr minim de meciuri de primul tur al playoff-ului din Italia.

Formația antrenată de Simone Pianigiani a câștigat Meciul 3 al seriei cu Red October Cantu, scor 74-65, în deplasare. În schimb, Brescia s-a impus în fieful lui Openjobmetis Varese, scor 69-64. Ambele formații și-au câștigat primele două partide pe teren propriu astfel încât seriile s-au încheiat cu scorul general de 3-0.

Foto CIAMILLO

Pe cealaltă jumătate de tablou, campioana în exercițiu și câștigătoarea sezonului regulat, Umana Reyer Venezia și-a apărat terenul propriu desprinzându-se la 2-0 în seria cu Vanoli Cremona. Meciul 3 are loc la Cremona.

În schimb, Sidigas Avellino și Energia Trento sunt la egalitate, 1-1. Meciurile 3 și 4 ale acestei serii se dispută la Trentino.

Simone Pianigiani l-a egalat pe Ettore Messina la numărul de victorii obținute în calitate de antrenor principal în playoff-ul ligii italiene. Ambii au câte 62 victorii. Pianigiani a pierdut doar șase meciuri în playoff, având o rată de succes de 96%. Carlo Recalcati este antrenorul cu cele mai multe victorii în playoff, 68.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.